Aangepaste werkwijze in verband met COVID-19.

Ook bij Santing Europe Cars nemen wij de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus uiterst serieus. Gelet op de maatregelen vanuit de overheid en het voorkomen van verdere verspreiding van dit virus, pakt ook Santing Europe Cars haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. De gezondheid van onze (mede) mensen (lees collega’s, klanten en leveranciers) staat altijd op nummer één. Om die reden hebben wij een aantal belangrijke maatregelen genomen.

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend. Onze planning wordt zo aangepast dat u de enige zult zijn voor een bezichtiging en proefrit. Voor de gezondheid van u en onze medewerkers schudden wij geen handen en nemen wij passende maatregelen. Graag maximaal 2 personen per bezichtiging!!

Indien u een proefrit wenst te maken, verzoeken wij u hier vooraf een afspraak voor te plannen. Hoezeer het ook tegen onze gastvrijheid indruist, onverwachts bezoek willen we op deze manier proberen te controleren. Op die manier kunnen we niet alleen rekening houden met onze bezetting en de hoeveelheid mensen in onze vestiging, maar tevens zorgen voor hygiënische voorzorgsmaatregelen. Denk hierbij aan desinfecteren deurgreep, stuurwiel, versnellingspook, navigatie, etc.

Indien mogelijk bieden wij u een proefrit aan huis. In geval u met een van onze medewerkers wilt spreken, willen we dit in eerste instantie zoveel mogelijk telefonisch of online laten verlopen. Wij willen u vragen dit contact via het onderstaande te laten verlopen

Telefoon, 0578-676050
E-mail, verkoop@secars.nl
WhatsApp,

Ons is er alles aan gelegen u via deze kanalen zo spoedig én volledig mogelijk van een antwoord te voorzien. Wij beseffen ons dat we met deze afspraken beperkter zijn in onze dienstverlenende mogelijkheden richting u. Desalniettemin kunt u vertrouwen op de gedrevenheid van al onze medewerkers. We hopen dan ook van harte dat u dit als zodanig ervaart en danken u alvast voor u begrip!

Over ons

Santing Europe Cars is in 1976 opgericht en staat na jaren lange ervaring, als internationale autobedrijf, dan ook bekend als één van de meest dynamische, duurzame en toonaangevende handelshuizen van Europa. Wij werken met een team van zeer ervaren mensen die het auto-vak voor de volle 100% beheersen.

De auto’s die wij aanbieden zijn jong gebruikte,- al dan niet nieuwe personenauto's en bedrijfswagens, die voldoen aan de hoogste standaarden voor schone en zuinige auto's. Ook kunt u bij ons terecht voor een financiering of Operational Lease.

Santing Europe Cars is een bedrijf dat wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel heeft staan.
Wij zijn dan ook aangesloten bij de BOVAG en geven, daar waar van toepassing, 6 maanden BOVAG Garantie.

Santing Europe Cars, uw merkspecialist